opsis VT automoció

Solucions pròpies per als reptes de la qualitat industrial

El sector de la inspecció de productes basada en la visió artificial es troba en contínua evolució i és cada cop més demandat per indústries de tota mena per tal d’assegurar la qualitat i la competitivitat. A Opsis Vision Technologies oferim solucions especialitzades, que responguin als reptes quotidians i incorporin la tecnologia més puntera, a un ampli ventall de sectors de producció industrial. 

La força d’Opsis VT rau en el desenvolupament d’una metodologia pròpia, basada en la nostra permanent activitat de R+D, que conforma l’OVLib, la nostra biblioteca de funcions de visió artificial 3D. Les funcions del nostre programari, que es reaprofita sempre i s’exposa a diverses aplicacions amb diferents requeriments, permeten una actualització i optimització constants, fet que li atorga robustesa, precisió i eficiència, així com la capacitat d’emmotllar-se al que requereixi el client. 

Així doncs, creant les nostres eines des de zero podem adaptar-nos per solucionar problemes complexos, afegint a les nostres biblioteques totes les eines necessàries. D’aquesta manera, no depenem de llicències de tercers i podem ser molt flexibles: disposem d’un marge d’adaptació més gran i, per tant, oferim agilitat en el desenvolupament de millores i en l’optimització i adaptació del codi a noves plataformes. 

Opsis és partner d’empreses de diversos sectors industrials, des de l’alimentació a la fabricació de vehicles, per als quals hem desenvolupat i aplicat sistemes d’inspecció, manteniment, escaneig i detecció 3D. Gràcies a l’elevada precisió que som capaços d’aconseguir, podem obtenir informació molt detallada de les peces i els productes a què s’apliquen els controls de qualitat, alguns de tan complexos i voluminosos com trens. 

Som una empresa jove, fundada el 2016, i comptem amb professionals d’experiència contrastada tant en la direcció tècnica com en l’empresarial, així com en el nostre equip d’enginyeria i desenvolupament, format per 5 membres. Som experts en algorismes de visió artificial 3D, tant en el seu desenvolupament en plataformes basades en PC o sistemes encastats, com en l’aplicació a la indústria. Completem el nostre treball amb la recerca constant i la consultoria realitzades pel grup ViCOROB de la Universitat de Girona.