Opsis present a la jornada de Railgrup

Assistim a la convenció anual de Railgrup que va tenir lloc ahir al Castell de Peralada. Durant la jornada s’ha celebrat l’Assemblea General i s’ha explicat el present i el futur del sector i la mobilitat. Hi ha hagut intervencions del departament de mobilitat i transport de la Comissió Europea, i dels responsables del programa europeu Shift2Rail. També s’han presentat les conclusions del “Focus Grup” des de tots els punts de vista, que ha portat a la creació d’una nova marca “in-move: la mobilitat com a part del cicle vital”.

En un ambient més distès, hem treballat en la definició de la mobilitat del futur de forma participativa a partir dels reptes que es plantegen. Hem reforçat la nostra xarxa de coneixença i col·laboració entre membres per tal de construir complicitats.

A Opsis continuem aportant solucions de visió artificial per a la digitalització dels actius en una mobilitat intel·ligent, contribuint a la seguretat i a la competitivitat. Però també col·laborem en el plantejament de les solucions tecnològiques innovadores que requereix el sector.

Agraïm a la junta i l’equip de Railgrup l’organització d’aquesta jornada tant profitosa.